Eugen Pîrvulescu, audiat la Pandurii. Clubul nu a avut dovezi!

Eugen Pîrvulescu a fost „audiat“ luni de comisia formată la nivelul CS Pandurii pentru acuzaţia de blat la meciul dintre Pandurii şi U Cluj. Eugen Pîrvulescu a fost dat afară acum două luni deoarece acţionarii clubului au considerat că sunt suspiciuni de blat la un meci. Dovezile prezentate în hotărâre sunt nişte titluri din presă. Comisia este condusă de administratorul financiar al clubului, Dorin Ioana. La finalul întâlnirii, avocata lui Pîrvulescu, Cristina Grosu, a declarat că nu a fost dovedită nici măcar o acuzaţie. De asemenea, s-a cerut şi s-a acordat un nou termen pentru cercetarea disciplinară. Dorin Ioana, şeful comisiei disciplinare, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

În data de 28 aprilie Adunarea Generală a Acţionarilor a CS Pandurii a decis suspendarea contractului individual al lui Eugen Pîrvulescu şi revocarea acestuia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Motivul care apare în decizia AGA este „Prezentarea în presa locală şi naţională a unor articole privind implicarea dlui Pîrvulescu Eugen Ovidiu, preşedintele clubului, în trucarea rezultatului meciului Pandurii Târgu Jiu- Universitatea Cluj, desfăşurat în data de 20 aprilie 2015“. În hotărâre mai sunt puse şi patru titluri din  presă.

Pîrvulescu, însoţit de avocată

Eugen Pîrvulescu a fost însoţit de avocata sa, Cristina Grosu, la audierea de la CS Pandurii. Avocata a declarat că s-a hotărât reprogramarea discuţiilor deoarece cei de la club nu au putut dovedi nici măcar una din acuzaţiile ce a dus la suspendarea lui Eugen Pîrvulescu din funcţie. Aceasta a menţionat că doreşte să analizeze cu atenţie dosarul pentru a afla ce anume i se impută lui Pîrvulescu. „Confirm legii orice persoană care participă la o cercetare disciplinară poate să fie asistat de un avocat. Urmează să răspundem la acuzaţii, presupuse acuzaţii, nu s-a dovedit nici măcar una singură dintre ele. Este dreptul nostru să ne informăm şi să ştim care sunt acuzaţiile şi până nu aflăm ce ni se impută. (...) Absolut nicio dovadă. Tocmai de asta am cerut reprogramare“, a declarat avocata Cristina Grosu. Eugen Pîrvulescu a evitat să facă declaraţii pe acest subiect, dar este sigur că va reveni la Pandurii. „Am venit cu mare drag la Târgu iu. scopul vizitei, o cercetare internă a clubului, o cercetare disciplinară. Am cerut un nou termen, restul detaliilor data viitoare. Altceva nu vreau să discut. (...)  Dacă nu revin curând oricum Pandurii e sufletul meu şi cu siguranţă o să revin“. Pîrvulescu susţine că deocamdată este acasă deoarece situaţia de la club nu i-a permis să accepte o altă ofertă. Acesta a declarat că a avut două-trei oferte. „Rămân deocamdată acasă. Am avut oferte dar au picat. Sunt suspendat şi nu mi-am lămurit problema cu Pandurii. De la două-trei cluburi am avut telefon. Mai am şi acum ceva. Dar e important să se facă lumină în acest caz“.

COMISIE

Comisia de la club este condusă de Dorin Ioana şi din ea mai fac parte Daniel Drăgoi şi Vasile Bobei. Comisia îşi desfăşoară activitatea până pe 29 iulie, când expiră suspendarea.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: