Eugen Trică va prelua pe FCU Craiova

FCU Craiova a anunțat schimbări importante atât la nivelul lotului, cât și pe banca echipei, după ce echipa lui Adrian Mititelu a ratat promovarea în Liga 2. Adrian Mititelu și Marcel Pușcaș l-au ales pe Eugen Trică, cel care în returul acestui campionat a pregătit-o pe FC Snagov, formație aflată pe locul 5 din Liga 2.

Eugen Trică va fi noul antrenor principal al echipei FCU Craiova 1948 SA, formaţie din Liga 3, Seria 3, patronată de Adrian Mititelu. Conform editie.ro, Mititelu s-a înţeles cu omul care a condus Sportul Snagov în returul acestui sezon al Ligii 2. FCU Craiova a ratat promovarea în Liga 2 în acest sezon. Adrian Mititelu şi Marcel Puşcaş au căutat o perioadă bună un nou antrenor pentru sezonul viitor, iar în final s-au decis asupra lui Eugen Trică. Acesta ar urma să fie prezentat oficial săptămâna viitoare. Trică va rămâne la Sportul Snagov până la finalul sezonului, din care a mai rămas de disputat o singură etapă.

În Seria 3, U Craiova 1948 SA s-a clasat pe locul secund, cu 62 de puncte. Turris Oltul Turnu Măgurele a promovat, cu 74 de puncte.

Vizualizări: 2,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: