Gabroveanu vrea un meci pe noul stadion

Alex Gabroveanu visează să boxeze pe noul stadion din Târgu Jiu. Prezent la finalul săptămânii trecute la Târgu Jiu, campionul gorjean şi-a manifestat intenţia de a aduce la Târgu Jiu unul dintre meciurile sale viitoare.

Crescut la Târgu Jiu, şi chiar la Pandurii ca fotbalist junior, pugilistul Alex Gabroveanu a fost copleşit de emoţii la intrarea pe terenul sintetic pentru a da lovitura de start a jocului dintre Pandurii şi ASU Poli. „Sunt cu sufletul alături de Pandurii, am crescut aici la Târgu Jiu alături de Pandurii, am fost junior timp de şase ani aici şi îmi doresc pentru fosta mea echipă să urce din nou în Liga 1. Când am intrat din nou pe teren să dau lovitura de începere mi-am adus aminte de copilăria mea, când am jucat pentru Pandurii la juniori, şi e o senzaţie frumoasă. E cel mai frumos şi plăcut sentiment. Nici nu ştiu de ce am renunţat la fotbal, cred că pentru că m-au atras mai mult sporturile de contract, am simţit că boxul mi se potriveşte mai bine. Pe viitor îmi doresc foarte mult să pot boxa aici pe stadionul din Târgu Jiu”, a mărturisit campionul european şi intercontinental la box care a mai avut o tentativă să aducă un meci al său acasă, la Târgu Jiu, dar atunci Sala Sporturilor nu era finalizată: „Am dorit să boxez la Sala Sporturilor dar nu s-a putut dar sper ca în viitorul apropiat să boxez pe acest stadion nou. Cred că va fi ceva senzaţional pentru mine, nu am cuvinte să spun cum ar putea fi să pot boxa acasă!”

Sportivul de 31 de ani, care a plecat spre performanţă din Târgu Jiu, activează acum la profesionişti şi este stabilit în Germania.

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: