Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii a făcut rost de bani pentru achitarea datoriilor

Joi e ultima zi în care Pandurii mai poate face dovada plăţii sau a eşlalonării datoriilor către cei doi jucători care au reclamat echipa la FIFA. Principalul creditor, Marin Condescu, a declarat miercuri că s-a făcut un împrumut şi vor fi viraţi banii pentru ca echipa să nu fie depunctată.

Joi, 30 mai, la ora 24:00, se încheie termenul limită dat de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal pentru ca Pandurii Târgu Jiu să îşi rezolve litigiile cu Nikola Vasiljevic şi Gordan Bunoza pentru a anula aplicarea sancţiunii dictate de FIFA.

Gorjenii au făcut eforturi pentru a strânge bani în ultimele zile, jucătorii renunţând la plata salariilor şi aceste datorii vor fi plătite joi, după cum a declarat, pentru Pro Sport, principalul creditor al clubului, Marin Condescu. ”Banii îi avem. Am făcut rost de la persoane care au încredere că o să îi înapoiem până pe 15 octombrie. Astăzi, Adunarea Creditorilor a aprobat împrumutul. Fiind în insolvenţă, a trebuit să dureze cinci zile şi convocarea Adunării Creditorilor. Dar este vorba de împrumut de la persoane fizice”, a precizat Marin Condescu, explicând că mai sunt de rezolvat şi problemele legate de retragerea plângerilor celor doi jucători.

Vizualizări: 2,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: