Excluderea lui Işfan, discutată în şedinţa PSD Târgu Jiu

PSD Târgu Jiu va discuta miercuri, în Biroul Permanent Municipal, cazul inspectorului şcolar general Ion Işfan, care prin comportamentul său ar aduce prejudicii partidului. În ultimele zile au fost mai multe atacuri la adresa lui Işfan de la lideri PSD Gorj, cum ar fi preşedintele Florin Cârciumaru şi vicepreşedinţii Mihai Prunariu şi Claudiu Manta.

Preşedintele organizaţiei, Aurel Popescu, nu a vrut să spună dacă se pune problema excluderii. „Va fi o analiză din punct de vedere politic a fiecărui coleg al nostru din acest birou. Şi domnul Işfan face parte din BPM, deci şi activitatea politică a acestuia va fi evaluată. În cadrul şedinţei se vor lua tot felul de decizii. Nu aş putea eu să anticipez care sunt deciziile care se vor lua”, a spus Aurel Popescu la Radio Infinit.

Un alt lider al filialei, Adrian Tudor, a fost ceva mai explicit. „Atunci când sunt discuţii de genul - demnitatea profesorilor este călcată în picioare, atunci trebuie să avem nişte discuţii în rândul organizaţiei din care facem parte. Dacă se constată miercuri în şedinţa de Birou Permanent că au fost aduse prejudicii de imagine Partidului Social Democrat, cu siguranţă se va lua o decizie corectă”, a spus Tudor, întrebat fiind dacă se poate ajunge la excludere. Tudor îi reproşează lui Işfan că nu a fost la ultimele şedinţe, deşi i-a fost solicitată prezenţa.

Işfan: La fotbal şi la învăţământ se pricep toţi

Ion Işfan nu crede că ar putea fi exclus din PSD după 20 de ani în care a activat în acest partid. „Eu am aproape 20 de ani în Partidul Social Democrat. Nu cred că se va ajunge acolo. Probabil că sunt tot felul de colegi care, ştiţi cum e, la fotbal şi la învăţământ se pricep toţi. În învăţământ, după 1 ianuarie, s-a schimbat modul de finanţare, acum banul e folosit numai în interesul şcolii, probabil şi de aici sunt discuţii”, a spus Işfan la Radio Infinit.

Şeful IŞJ Gorj a spus că nu înţelege toate aceste discuţii, câtă vreme lucrurile merg bine şi foarte bine în învăţământ. „Nu prea înţeleg ce se întâmplă, am discutat cu inspectorii şcolari, am discutat cu directorii, am întrebat ce probleme sunt în învăţământ, dacă sunt probleme. Mi se pare că a luat prea mare amploare discuţia despre învăţământ într-un moment în care în învăţământ se întâmplă numai lucruri bune şi foarte bune”, a spus Işfan.

Vizualizări: 2,618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: