Primar: Nu am făcut înţelegeri pentru postul de viceprimar

Ileana Purcărin ar putea reveni în funcţia de viceprimar al comunei Fărcăşeşti, ca urmare a unei înţelegeri politice. Mihai Vasile, actualul vice, se află în concediu medical încă de la începutul lunii ianuarie, după ce a fost supus unei intervenţii pe cord. „Eu îmi doresc să mai fiu viceprimar. Îmi place foarte mult ceea ce am făcut şi îmi place să fac ceva pentru comuna mea frumoasă. Depinde de colegii mei consilieri, de domnul primar, de partidul meu, şi mai multe. Domnul Mihai Vasile este în concediu medical, dar nu o să-l forţăm să plece. Dumnealui ştie dacă poate să mai vină, să facă treabă. Asta a fost o discuţie liberă, dacă dumnealui o să hotărască să plece în pensie de boală, atunci eu îmi doresc acest lucru. (...) Am vorbit cu domnul primar în mare, în glumă. I-am spus că vreau să fiu viceprimar. Nu a zis nu”, a declarat Ileana Purcărin.

Pentru ca Purcărin să ocupe postul de viceprimar, s-ar fi încheiat o înţelegere între PSD şi PNL. „S-a hotărât ca postul de viceprimar să fie ocupat de PSD, aşa am înţeles şi eu. Domnul Drăgoescu a făcut această înţelegere cu conducerea PSD”, a spus Marius Bălu, consilier local PSD la Fărcăşeşti.

Primarul Drăgoescu are însă o altă variantă. „Nu am făcut nicio înţelegere cu PSD. Noi avem viceprimar. Domnul viceprimar a avut ceva probleme de sănătate. Acum este bine. La sfârşitul lunii martie, am înţeles că o să înceapă serviciul, deci nu avem nicio problemă cu viceprimarul”, a spus Constantin Drăgoescu, primarul liberal al comunei Fărcăşeşti.   

Vizualizări: 1,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: