Nu pot face campanie electorală. "Satele sunt aproape pustii"

Campania electorală pentru alegerile parlamentare este una atipică în acest an. Pandemia provocată de noul coronavirus a adus după sine mai multe restricții pe care oamenii trebuie să le respecte. Unii s-au speriat, alții evită contactul cu politicienii în această perioadă. De exemplu, în localitatea Bengești-Ciocadia, cetățenii nu prea sunt deschiși la dialog în privința acestui scrutin.

Primarul din Bengești-Ciocadia, Victor Geogia, spune că nici nu are cu cine să vorbească și că satele sunt aproape pustii, astfel a cam renunțat să mai meargă în campanie electorală pentru candidații partidului din care face parte. Oamenii s-au speriat și nici la primărie nu prea mai vin.

”Este cea mai atipică campanie electorală de până acum. Nici prin comună nu găsesc oameni. M-am resemnat și nici nu m-am mai dus. Ce să fac, să merg așa prin comună și să nu am cu cine să vorbesc? Comuna și toate satele sunt aproape pustii. Nimeni nu mai iese la poartă să stea de vorbă. Nici la primărie nu mai vin oameni să-și rezolve problemele. Eu o să-i susțin pe candidații partidului din care fac parte în limita pandemiei și a posibilităților. Am început să nu ne mai uităm nici la televizor la știri. Mai bine ne uităm la sport și la documentare. Au băgat o frică-n noi, încât nici la știri nu ne mai uităm”, a spus primarul Victor Geogia, la Radio Infinit.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020.

Vizualizări: 1,694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: