Experiența câștigătoarei "Bravo, ai stil" în două spitale din Gorj. "Mi-au spus să nu-l duc acolo, că-l omoară sigur!"

Silvia Popescu, câștigătoare a show-ului de modă "Bravo, ai stil", de la Kanal D, a mărturisit, pe pagina sa de Facebook, experiența ei în două spitale din județul Gorj. Tatăl ei s-a îmbolnăvit și avea nevoie să fie operat, dar a fost depistat și cu Covid așa că a fost internat la Spitalul Județean, apoi transferat la Spitalul din Târgu-Cărbunești. Aici a fost supus unei intervenții chirurgicale care a decurs cu succes, iar acum a avut nevoie de o operație similară și a ales să meargă la același medic care l-a salvat anul trecut. A mers acolo în ciuda atenționărilor primite de la o cunoștință: "Nu-l duce acolo, ca sigur îl omoară!".

"Vreau sa va istorisesc o poveste adevarata, dura si emotionanta si, desi stiu ca suferinta intotdeauna cere companie, nu o sa detaliez prea mult.
In urma cu un an tatal meu simtinduse foarte rau a trebuit sa fie dus de urgenta la Spitalul de urgenta Tg-Jiu unde a primit fara ezitare ajutorul de care avea urgenta nevoie (seara aceea a lasat amintiri dintre cele mai grozave in viata parintilor mei), personalul fiind extrem de profesionist, prompt si uman si stim cu totii ca, aceasta atitudine in Romania, mai ales prin astfel de institutii, e greu sa o gasesti, dar uite ca la noi la Tg-Jiu inca mai exista. Au urmat seturi peste seturi de analize, rezultate care s au dovedit extrem de precise, ba mai mult infectie cu “prea okul” Covid", începe Silvia Popescu mărturia, pe pagina sa de Facebook.

Așa, tatăl ei a ajuns la spitalul din Târgu-Cărbunești, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. "Pentru ca asa cerea protocolul, pacientii cu Covid erau transportati la Carbunesti. Va dati seama ca nestiind nimic despre acest spital din Carbunesti si nimic, nimic despre personal sau medicii acestei institutii, am dat cateva telefoane pentru a ne informa. Prima sugestie a sunat asa : “Aoleuuuuu, nu, acolo Îl omoara sigur!”, cea de a doua: “Sa mearga urgent la Tg Mures, ca acolo moare”, pe cea de a treia nu am mai cerut-o, dar am cerut contactul medicului care se ocupa de interventiile de acest gen de la spitalul din Carbunesti si am vb direct cu dansul. Dl doctor stia deja cazul, se investigase si mi-a comunicat in maniera cea mai delicata si profesionala ca tata trebuie operat de urgenta. Pe oameni ii simti, eu îi simt, si de la prima propozitie am simtit caldura si dedicarea cu care acest om isi face meseria. Cred cu siguranta ca este util sa va spun, mai ales celor din judetul Gorj, ca acest medic nemaipomenit, Dl Doctor Mehedintu Sorin, in varsta de doar 40 de ani, nevazandu-ma niciodata, m-a asigurat ca tata este pe cele mai bune maini, ca trebuie sa stam linistiti fiindca totul va iesi perfect, pentru ca el nu a avut niciodata vreun esec profesional, ca este foarte bun pe ceea ce face (dansul fiind specialist in acest tip de interventii), ba mai mult mi-a spus asa, intr-un soi de gluma, asta dupa ce i-am relatat spusele de mai sus - “Sa stea linistit tata si noi pt ca traieste de aici incolo mult si bine si, daca e sa moara, va muri de altceva”. Intr-adevar fix asa a fost totul", a mai scris Silvia.

Operația a reușit și după aproape nouă luni de la prima intervenție, în urmă cu câteva zile, a fost supus unei alte operații pe care a ales să o facă tot la Târgu-Cărbunești. "Nu a fost nevoie de spagi, nu a fost nevoie de rugăminți, nu a fost nevoie de mentiuni de nume sau alte cele, a fost nevoie doar de Dumnezeu care ne-a scos in cale pe cei mai minunati oameni de care am putut avea nevoie si in fata carora in numele familiei mele mă inclin si vreau sa le multumesc si au tot respectul si admiratia noastra!
Astazi este o zi de recunostinta pentru ceea ce am obtinut", a încheiat tânăra.

În 2016, Silvia Popescu a câștigat prima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, de la Kanal D. A primit atunci titlul de „Cea mai stilată femeie din România”, dar și un cec în valoare de 100.000 de lei. Doi ani mai târziu, a participat din nou și a câștigat al doilea titlu.

Galerie foto


Vizualizări: 11,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: