Face pușcărie pentru că s-a iubit cu o minoră

Condamnare cu executare pentru un novăcean recidivist, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră, una destul de cunoscută la nivelul județului, din păcate, tocmai prin astfel de „activități”. Dănuț Udrea este al doilea bărbat care primește o condamnare cu executare pentru că ar fi întreținut relații intime cu Maria Narcisa Romanescu. Aceasta a devenit cunoscută mai mult ca fiica sinistratei care la inundațiile din 2014 de la Novaci amenința că își dă foc dacă nu este ajutată de autorități cu o casă. Ulterior, sinistrata a fost condamnată pentru că și-a obligat fata să se prostitueze.

De data aceasta pedeapsa a fost pronunțată pentru Dănuț Udrea, care a fost condamnat la 1 an și 6 luni închisoare. Perioada pe care o va petrece însă individul în spatele gratiilor este mult mai mare întrucât este recidivist. Pedeapsa finală este de aproape cinci ani, bărbatul fiind deja în penitenciar, după ce a fost încarcerat în toamna anului trecut. „Constată existenţa concursului de infracţiuni şi contopeşte pedeapsa de un an şi şase luni prin prezenta sentinţă cu întreaga pedeapsă de 3 ani şi 352 zile (...) urmând ca inculpatul să execute în total 4 ani şi 352 zile”, se arată în decizia Judecătoriei Novaci.

Dănuț Udrea nu este singurul gorjean care are probleme pentru că a întreținut relații intime cu minora care, în cele din urmă, a ajuns într-un centru de plasament al Direcției pentru Protecția Copilului Gorj. Un localnic din Novaci a fost și el condamnat întrecut după ce a comis același gen de infracțiuni, iar trei bărbați din Motru sunt judecați și acum pentru că în urmă cu mai bine de un an ar fi convins-o pe minoră să se prostitueze pe raza orașului. La vremea respectivă, fata era deja în grija statului și, cu toate acestea, a fugit în mod repetat din centrul de plasament pentru a se întâlni cu bărbații care acum au probleme penale.

Vizualizări: 1,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: