Facilităţi pentru studenţii ULIM

Universitatea Internaţională Liberă din Moldova îşi deschide porţile pentru studenţii gorjeni începând cu data de 1 iunie. Şi în acest an, se vor acorda reduceri pentru membrii din aceeaşi familie care frecventează cursurile universităţii, precum şi facilităţi pentru cei care promovează oferta. Aceştia ar putea beneficia de reducere sau chiar de scutire de taxe.

Universitatea Internaţională Liberă din Moldova (ULIM) este foarte accesibilă şi persoanelor care lucrează, asta pentru că se organizează cursuri la Târgu Jiu, în zilele de sâmbătă şi duminică, semestrial, câte două luni. „Această universitate este extrem de flexibilă şi permite ca examenele finale să fie date la sfârşitul lunii mai pentru cei care sunt plecaţi în străinătate şi nu în cele două semestre, aşa cum prevăzute în toate universităţile din ţară. Noi nu avem cursuri decât semestrial, sâmbăta şi duminica, şase sâmbete, şase duminici, în fiecare semestru în care facem nişte sinteze ale programelor prevăzute în disciplinele de studii similare cu cele din România. Acordăm posibilitatea şi celor care lucrează ca să vină să studieze la noi”, a declarat Dan Ilie Morega, vicerector ULIM.
Potrivit conducerii universităţii, şi în acest an se vor acorda reduceri şi scutiri de taxe. „Este singura universitate care nu percepe nici un fel de taxă dacă soliciţi un document. Alte universităţi percep taxe pentru eliberarea unei adeverinţe sau lasă restanţieri în mod intenţionat ca să mai plăteşti 80 de lei. Dacă la alte universităţi taxele de studii ajung până la 700-800 de euro pe an, noi avem pentru facultate 350 de euro, iar pentru masterat 400 de euro, iar pentru doctorat 800-900 de euro, iar plata taxei se face în două tranşe. Dacă sunt doi fraţi sau alţi membrii de familie, unul din ei plăteşte taxa pe jumătate. Cei care vin cu 5 prieteni şi îi recomandă fie la facultate, fie la masterat au reducere 50%, cei care promovează oferta universitară ULIM pentru 10 studenţi înscrişi în anul I au reducere 100%”, a mai precizat Morega. Facultăţile pentru care pot opta viitorii studenţi sunt: Psihologie şi Asistenţă Socială; Ştiinţe Economice; Drept; Informatică, Inginerie şi Design; precum şi Silvicultură şi Ecologie.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: