Elevele de la Şcoala Populară de Artă, o nouă reuşită

Încă o reușită pentru Școala Populară de Artă și Palatul Copiilor din Târgu Jiu. Două eleve au reușit să aducă în această săptămână cele mai importante premii de la festivalurile-concurs ”Meleaguri Brâncușiene” și ”Coloana Infinitului”. Este prima dată după mulți ani când trofeul de la Coloana Infinitului rămâne la Târgu Jiu. Cele două fete de 12 și 14 ani au reușit să încânte publicul și juriul cu vocea și talentul lor.

Miruna Niculescu are 12 ani și este elevă la Școala Gimnazială ”Sf. Nicolae” din Târgu Jiu. Cântă muzică ușoară, fiind pregătită de profesori de la Palatul Copiilor, dar și de la Școala Populară de Artă. Miruna a obținut trofeul ”Coloana Infinitului”, trofeu care a mai fost obținut acum câțiva ani de Elena Hasna. ”Sunt foarte mândră că am obținut acest premiu având în vedere că au fost mulți concurenți și destul de buni. Sunt mândră că acest trofeu a rămas acasă, la noi, la Târgu Jiu. Vreau să mulțumesc din suflet prietenilor care m-au susținut, domnilor profesori Doru Ciobanu și Laurențiu Pănoiu, care mereu mi-au fost alături. Bineînțeles, mulțumesc familiei, părinții m-au susținut mereu la orice concurs și niciodată nu m-au lăsat la greu”, a spus Miruna Niculescu, elevă.
Maria Mihăilă este din Țânțăreni și este elevă în clasa a VIII-a. Cântă muzică populară de când se știe, iar acum a câștigat trofeul festivalului ”Meleaguri Brâncușiene”. „Sunt mândră de rezultat și sunt bucuroasă că trofeul a rămas acasă, la Gorj. A fost o competiție grea, dar m-am bucurat de concurența adevărată. Acest festival a fost o experiență plăcută. Aș vrea să le mulțumesc domnilor profesori Camelia și Constantin Argint pentru că m-au ajutat de fiecare dată”, a spus Maria Mihăilă.
Cele două eleve își doresc să continue cu muzica și să aducă din ce în ce mai multe premii la Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: