Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Falşi comisari antidrog, prinşi de poliţişti

În data de 26.10.2012 orele 21.30 poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu, Biroul Ordine Publică, au fost sesizaţi de către Ş.E. de 19 ani lucrător gestionar al unui bar de pe raza municipiului, despre fapul că doi cetăţeni s-au prezentat ca fiind comisari de la ANTIDROG Bucureşti folosindu-se de o legitimaţie şi sub pretextul că se consumă droguri în locaţia respectivă au efectuat un control la pliculeţele de ceai şi zahăr aflate pe raftul de la bar.

După efectuarea presupusului control cei doi i-au solicitat acesteia mai multe produse respectiv ţigări şi băutură ca urmare a unui protocol ce ar fi fost încheiat anterior.

În urma verificărilor efectuate au fost identificati numitul V.N.de 50 ani din comuna Bîlteni sat Vlăduleni Jud.Gorj şi C. N., de 57 ani din Oraşul Rovinari care au  fost conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea cu exactitate a calităţii acestora.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de inşelăciune si urzuparea de calităţi oficiale.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: