Familie aruncată în faţa unei rabe. Şofer în comă!

Un grav accident rutier s-a petrecut vineri pe raza comunei Băleşti. O maşină în care se aflau doi soţi de 37 de ani fiecare şi copilul lor de 8 ani a fost lovită din spate şi proiectată pe contrasens. O autoutilitară condusă cu viteză de un bărbat de 33 de ani, din Motru, nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi a trimis maşina din faţa sa direct în faţa unei rabe care circula regulamentar pe contrasens.

Șoferul camionetei a călcat frâna atât de puternic înainte de impact încât a lăsat două dungi negre pe asfalt pe o lungime de câţiva zeci de metri. Asta arată viteza cu care circula, şoferul din faţa sa fiind victimă sigură. Bărbatul a fost transportat la spital împreună cu soţia şi fiul său, iar ulterior a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transferat de la Târgu Jiu, fiind în stare gravă.

Pe numele şoferului vinovat de cele întâmplate s-a deschis un dosar penal în care acesta este acuzat de vătămare corporală din culpă. Niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice. (G.I.)

Vizualizări: 9,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: