Fără prime pentru angajaţii Medserv Min

Veşti proaste pentru cei aproximativ 130 de salariaţi ai MedservMin, societatea care asigură servicii medicale pentru CE Oltenia. Aceştia nu vor beneficia de prime cu ocazia sărbătorilor pascale. Conducerea unităţii spune că nu sunt bani suficienţi în conturile unităţii pentru a suporta aceste cheltuieli.

Directorul MedservMin, Gavrilă Pop, spune că bugetul unităţii nu permite să acorde tichete cadou şi nici alte facilităţi salariaţilor de Paşti. Astfel, în şedinţa de ieri după-amiază a consiliului de administraţie al unităţii a făcut o propunere în sensul de a nu fi acordate prime. „Din evaluările care sunt, nu ne prea încadrăm să acordăm prime. Nu îmi permit să ies pe pierdere 80.000 lei. Nu mă încadrez în indicatori, dacă în 10 zile nu se lucrează, nu încasez nimic de la CEO, dar eu am oameni în plată 5 zile în concediu şi 5 în 75%, eu cheltuiala o fac, dar venit nu vine. Soluţii erau, dar nu-i încântă cu nimic să-i dai concediu fără plată şi să îi dai primă. Nici nu se justifică. În proporţie de peste 90% spun că nu se vor da. Dacă îşi asumă consiliul de administraţie, eu nu pot. E o responsabilitate care încalcă legea până la urmă. Îmi pare foarte rău, mai ales că nu sunt salariile nu ştiu cât de mari, era un ajutor, dar decât să plângem după aceea, asta este”, a declarat marţi Gavrilă Pop, directorul societăţii MedservMin.

Directorul societăţii a spus că va încerca să acorde celelalte prime ce ar trebui să le primească salariaţii în al doilea semestru, de ziua unităţii în luna august şi de sărbătorile de sfârşit de an. În cadrul societăţii MedservMin prestează activitate 134 de persoane.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: