Faţă în faţă cu soacra pe care a snopit-o în bătaie

Bărbatul care la mijlocul lunii trecute a fost arestat preventiv pentru că şi-a bătut fosta soacră până a băgat-o în spital şi i-a pus viaţa în pericol a apărut ieri în faţa instanţei de judecată, fiind acuzat de tentativă de omor.

În faţa celei pe care a lovit-o a trebuit să povestească modul în care s-au întâmplat faptele, Viorel Lucian Falcoe recunoscând că şi-a cam pierdut cumpătul atunci când a lovit-o pe femeie. Incidentul a fost generat de faptul că fiica bărbatului, minoră, rămasă la fosta lui soţie, ar fi fost bătută de bunică, respectiv de soacra acestuia.

Falcoe a declarat că era la Runcu în momentul în care cineva i-a povestit despre faptul că Maria Cărigoiu şi-ar fi lovit nepoata cu o undiţă în cap, fata având 8 ani. Gorjeanul spune că s-a enervat atât de tare încât s-a dus glonţ la Târgu Jiu pentru a vedea ce s-a întâmplat, iar la scara blocului şi-a găsit fiica plângând şi pe fosta soacră înjurând-o. Falcoe spune că, în acest context, şi-a luat fata în braţe pentru a pleca de acolo cu ea, soacra cerându-i să o lase jos, el enervându-se atunci şi lovind-o pe femeie fără să ştie cum şi pe unde.

Cum Falcoe nu este un pirpiriu, loviturile aplicate soacrei au băgat-o pe aceasta direct în spital, asta în timp ce el a plecat să îşi plimbe fetiţa prin parc şi să-i ofere momente de recreere. Ulterior a aflat de ce i s-a întâmplat soacrei, respectiv o coastă ruptă şi ruptură de splină, bărbatul declarând că s-a dus la spital şi a stat acolo ore în şir, încercând să fie de folos şi să fie alături de fosta soţie. Pentru că i-a pus viaţa în pericol fostei soacre, Falcoe a ajuns în spatele gratiilor, acum aşteptând un verdict din partea instanţei de judecată. Pe pagina sa de Facebook acesta are postate mai multe fotografii cu fetiţa sa prin parc, la plimbare, la audierile de la instanţă el declarând de câteva ori că îşi iubea foarte mult fiica, mai ales că a pierdut-o după divorţ.

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: