Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

FCM Târgu Mureş nu are trei ani de la înfiinţare


Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat azi oficial că a contestat dreptul echipei FCM Târgu Mureş de a evolua în Liga I în viitorul sezon. „Ca urmare a articolelor apărute în presa centrală după promovarea echipei FCM Târgu Mureş în Liga I, la numai doi ani de la înfiinţarea clubului, CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu a solicitat Direcţiei Licenţe şi Afilieri din cadrul Federaţiei Române de Fotbal să verifice situaţia juridică a echipei FCM Târgu Mureş, data la care a obţinut personalitatea juridică şi data de la care acest club a fost afiliat la FRF.
În conformitate cu articolul 11, paragraful doi, din Regulamentul Naţional privind Licenţierea Cluburilor, solicitantul de licenţă trebuie să deţină calitatea de membru afiliat la FRF de cel puţin trei ani de zile. În conformitate cu prevederile regulamentare această condiţie este obligatorie şi trebuie să fie îndeplinită de FCM Târgu Mureş în momentul începerii sezonului pentru care se solicită licenţa, respectiv sezonul 2010 – 2011. Conform celor precizate în presa centrală, şi de site-ul oficial al celor de la FCM Târgu Mureş, anul înfiinţării clubului este 2008, an în care automat clubul s-a afiliat la FRF după preluarea locului de Liga a II-a de la Unirea Sânnicolau Mare”, se arată în comunicatul oficial al clubului gorjean. .

Secretarul general Daniel Băloi a precizat  azi că  s-a depus ieri un memoriu iar Pandurii aşteaptă un răspuns oficial din partea FRF în următoarele două zile. „În cazul în care FCM Târgu Mureş nu îndeplineşte această prevedere regulamentară, Direcţia de Licenţe şi Afilieri din cadrul Federaţiei Române de Fotbal va fi obligată să demareze procedura de retragere a licenţei clubului FCM Târgu Mureş în condiţiile prevăzute de articolul 13, paragraful 6, din Regulamentul Naţional privind Licenţierea Cluburilor”, a completat oficialul clubului Pandurii.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: