FCSB a luat un jucător al Craiovei înaintea derbiului

Olteanul Marius Briceag nu va mai face parte din lotul Universității Craiova. Jucătorul și-a reziliat contractul cu formația din Bănie și a semnat miercuri cu FCSB.

Jucătorul de 28 de ani al oltenilor, Marius Briceag, și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova. Anunțul oficial a fost făcut de olteni iar acesta a semnat cu una dintre adversarele directe la titlu, FCSB.  „Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de fundașul de bandă Marius Briceag. Îi mulțumim lui Marius pentru profesionalismul de care a dat dovadă și îi dorim mult succes în continuare”, a fost mesajul postat de formația din Bănie.

Briceag a disputat 68 de jocuri în Liga 1 pentru Craiova, reușind un gol și 5 pase decisive. În actuala stagiune nu a evoluat decât în trei meciuri, două în Europa League și unul în Cupa României. Acesta a debutat la olteni pe 23 februarie 2015, în meciul Pandurii – Craiova, scor  0-1.  “Sunt fericit că am semnat cu acest club mare, care își propune mereu să realizeze mari performanțe. Mulțumesc mult conducerii clubului pentru încrederea acordată și sper să demonstrez pe teren că pot fi util echipei în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor”, a spus Briceag la prezentarea oficială la FCSB.

Născut la Pitești, briceag a început fotbalul chiar la FC Argeș şi apoi a jucat la CSM Râmnicu Vâlcea, iar din 2015 juca la Universitatea Craiova după ce a debutat contra celor de la Pandurii. Fundaşul a bifat 84 de meciuri în tricoul alb-albastru, reușind să înscrie un gol și să ofere 5 pase decisive.

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB este programat pe data de 12 iulie.

Vizualizări: 1,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: