Călin Cojocaru, reconfirmat la Pandurii

Antrenorul principal al gorjenilor de la Pandurii, Călin Cojocaru, a fost reconfirmat de conducerea clubului pentru acest post şi în următorul sezon. Antrenorul timişorean nu a avut foarte mult timp la dispoziţie pentru a construi o echipă, el preluând Pandurii la finalul anului 2019.

Pandurii Târgu Jiu va continua să fie pregătită în noul sezon de acelaşi tehnician cu care a încheiat sezonul 2019 – 2020. Implicat chiar mai mult decât ar presupune atribuţiile sale de pe banca tehnică, antrenorul Călin Cojoaru are deja confirmarea conducerii clubului că va continua să pregătească echipa din Târgu Jiu şi în următorul sezon.

„Călin Cojocaru rămâne, rămâne la Pandurii, e mai prezent decât noi toţi la Pandurii. Pe toată această perioadă s-a deplasat la Târgu Jiu, a sprijinit la rezolvarea problemelor de dezinfecţie şi igienizare de la cantonament. Cojocaru va rămâne în continuare, face parte din proiectul Pandurii Târgu Jiu şi vom continua şi în noul sezon cu el ca antrenor pe banca tehnică a echipei”, a afirmat directorul sportiv al clubului Pandurii, Camilian Floroiu, la Radio Infinit.

Călin Cojocaru a preluat Pandurii la finalul anului 2019, după ce echipa a revenit pe Stadionul din Târgu Jiu, urmând pe bancă după ce în tur Pandurii avusese deja pe bancă doi antrenori, pe Adrian Bogoi în etapele 1-13 şi pe Tiberiu Bălan în etapele 14 -16. După ce echipa a stat în etapa a 17-a, Călin Cojocaru a preluat Pandurii din etapa a 18-a şi a pregătit echipa pe perioada de iarnă până la suspendarea campionatului.

Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: