FCU Craiova a anunţat că nu mai vine la Târgu Jiu

Amicalul pe care FCU Craiova anunţa că îl va juca sâmbătă pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu a fost anulat. Oltenii din Bănie au anunţat că găsit rapid un adversar din Liga 1, Academica Clinceni, iar cei de la Târgu Jiu nu au anunţat minic. 


Teoretic, sâmbătă ar fi urmat să se joace un meci amical la Târgu Jiu între o echipă de Liga 1, FCU Craiova, şi una de Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu. Practic, acesta nu se joacă pentru că la Târgu Jiu terenul de joc se află în ample lucrări de refacere a suprafeţei iar acest lucru se ştia la Primăria Târgu Jiu înainte ca echipa din Craiova să anunţe oficial acest amical. Concluzia e că târgujienii nu vor putea vedea la lucru echipa lui Adrian Mutu, formaţie care se bucura de succes la Târgu Jiu când se lupta pentru promovare, chiar şi când juca în Liga 3. FCU Craiova avea şi încă are mulţi suporteri în Târgu Jiu, aceştia făcând deplasări organizate la Craiova pentru a-şi vedea echipa. 

Probabil că la ei s-a gândit şi conducerea celor de la FCU când a ales să joace la Târgu Jiu, din păcate acest lucru neputând fi posibil în situaţia actuală. “Amicalul ce urma să se dispute împotriva celor de la Viitorul Târgu Jiu nu va mai avea loc. Băieții vor avea ocazia de a disputa un meci de pregătire cu Academica Clinceni, sâmbătă, de la ora 15:00”, a anunţat FCU Craiova pe pagina oficială. 

Nu se ştie însă ce amical va juca echipa din Târgu Jiu, pentru că încă nu a anunţat nimic, şi nici unde va juca echipa satelit, Viitorul Târgu Jiu 2, care are meci programat sâmbătă, în Liga 3, cu Aurul Brad.

Galerie foto


Vizualizări: 2,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: