Terenul de joc de la Târgu Jiu a intrat în refacere

Terenul de joc de la Târgu Jiu este refăcut şi reînsămânţat în această săptămână, pentru a se regenera suprafaţa gazonului. Primăria Târgu Jiu a luat decizia de a reface suprafaţa acestuia, pentru că sunt două săptămâni de pauză în care cele două echipe de fotbal din oraş nu au meciuri programate la Târgu Jiu.

Terenul de joc din Stadionul Municipal din Târgu Jiu a intrat săptămâna aceasta în lucrări de refacere a gazonului. Pentru că Pandurii are meci în deplasare, iar ACS Viitorul Târgu Jiu are pauză în următoarele etape, Primăria Târgu Jiu a contractat o firmă de specialitate pentru a efectua lucrări de refacere a gazonului şi de însămânţare.

În aceste zile utilajele speciale lucrează intens la refacerea suprafeţei de joc, fiind îndepărtată iarba uscată care a fost afectată de temperaturile mari din această vară şi de lipsa lucrărilor specifice gazoanelor pe nisip. După scarificare vor fi plantate semințe de gazon care vor acoperi găurile din gazon care s-au putut observa la ultimele meciuri disputate la Târgu Jiu.

Firma contractată a adus deja utilajele speciale şi un tractor uşor pentru lucrări pe astfel de terenuri şi a început lucrările, după ce terenul a fost pregătit prealabil, fiind demontate porţile de joc. Au fost de asemenea aduşi sacii cu noul gazon care a început să fie plantat pe Municipal începând de joi.

În aceste condiţii nu se ştie unde se va disputa meciul amical pe care FCU Craiova anunţase că îl va disputa sâmbătă la Târgu Jiu, echipa ACS Viitorul din localitate neanunţând o altă locaţie.

Galerie foto




Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: