Craiova vrea calificarea în grupele Europa League

Universitatea Craiova a debutat cu dreptul în noul sezon al Ligii 1, scor 1-0 în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Oltenii debutează săptămâna aceasta şi în cupele europene iar Dan Nistor se gândește deja la grupele Europa League.

Dan Nistor a pus prestația modestă a echipei lui Cristiano Bergodi din prima etapă pe seama temperaturii ridicate de la ora jocului, însă este deja cu gândul la meciul cu Lokomotiv Tbilisi, din primul tur preliminar al Europa League. Partida se va juca în Georgia, pe Stadionul „Mikheil Meskhi” din Tbilisi, joi, 27 august, de la ora 20:00. Fotbalistul oltenilor se gândește chiar la calificarea în grupele Europa League. „A fost foarte cald poate și din cauza asta nu am făcut un meci strălucit, dar de la meciurile viitoare vom arăta altfel. Trebuie să ne recuperăm cât mai repede și să ne calificăm (n.r. în turul II preliminar al Europa League). Vrem să mergem cât mai departe și chiar în grupe, de ce nu?”, a spus Dan Nistor.
Antrenorul Cristiano Bergodi a fost însă mai rezervat în declarații și a dat de înțeles că se gândește și la condițiile în care elevii săi vor juca meciul cu Lokomotiv Tbilisi, după o deplasare lungă. A anunțat totuși că va demara pregătirile pentru această partidă.  „Se joacă meciul într-o singură manșă și vrem să trecem de primul tur. O să fie altceva, va fi și un drum mai lung”, a spus și Cristiano Bergodi.

Vizualizări: 607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: