FCU Craiova, preluată de un fost antrenor de la Pandurii

FCU Craiova a găsit repede antrenor după despărțirea de Eugen Trică, despărţire care a avut loc luni dimineaţă. Până seara Adrian Mititelu a bătut palma cu un antrenor oltean, fostul antrenor de la Pandurii, Flavius Stoican, care locuieşte acum chiar la Severin, acolo unde va juca FCU Craiova.

Flavius Stoican a bătut palma cu Adrian Mititelu și va fi noul antrenor al divizionarei secunde FC U Craiova, a informat gsp,ro. Adrian Mititelu l-a  demis luni pe Eugen Trică din funcția de antrenor al echipei, cu doar 5 zile până la startul noului sezonul de Liga 2. Mititelu a trebuit să se miște rapid pentru găsirea unui înlocuitor. Sursele gsp.ro susțin că patronul oltenilor s-a oprit asupra lui Flavius Stoican, fost antrenor la Pandurii care vineri s-a aflat la Târgu Jiu fiind văzut nu în anturajul fostei echipe ci alături de staff-ul celor de la ACS Viitorul.  Flavius Stoican a purtat discuţii cu noul antrenor al celor de la Viitorul Târgu Jiu, Victor Naicu, cu care este bun prieten.

Flavius Stoican era liber de contract din decembrie 2019, după despărțirea de Petrolul Ploiești. De-a lungul carierei, fostul fundaș cu 19 selecții în prima reprezentativă a României le-a mai pregătit pe CSM Reșița, CS Mioveni, Chindia, Dinamo, FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii Târgu Jiu și Poli Iași.

Vizualizări: 1,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: