O echipă din Gorj printre finalistele fazei regionale a cupei

Grupele Fazei regionale a noii competiţii Cupa României s-au încheiat și au stabilit cele șapte finale. Printre finalistele acestei faza a copetiţiei se numără şi gorjenii de la CSO Turceni care vor juca în finală cu CSM Lugoj.

Etapa a treia și ultima din Faza regională a Cupei României, ediția 2022-2023, competiție care din acest sezon se va disputa într-un nou format, s-a desfășurat miercuri, 13 iulie. Din cele 13 meciuri programate de la ora 18:00 au avut loc doar 12, fiindcă partida Voința Lanuri (Buzău) – Pescărușul Sarichioi Junior (Tulcea) nu s-a disputat. Cinci dintre aceste jocuri s-au desfășurat degeaba, fiindcă nu au mai avut nicio miză.

Jocul de la Turceni dintre câştigătoarea cupei de la Gorj, CSO Turceni şi cea din Hunedoara, CS Gloria Geoagiu era însă unul cu miză pentru că gorjenii s-au impus cu 4-0 în primul meci, cu Nera Bogodinţ, iar adversarii din meciul de miercuri câştigaseră jocul cu acelaşi adversar din Caraş Severin cu scorul de 13-0.  Meciul disputat la Turceni s-a încheiat cu scorul de 2-1 iar CSO Turceni a câștigat grupa 1 și va juca finala Regiunii 4, cu câştigătoarea grupei 2, CSM Lugoj.

Faza regională a Cupei României a debutat miercurea trecută, cu doar 11 meciuri din cele 13 programate inițial, cu toate că în mod normal trebuiau să se dispute 14, iar sâmbăta trecută a avut loc etapa a doua, cu 12 partide. Și în etapa a treia au avut loc câteva meciuri în care scorul a fost unul de maidan, curtea școlii, ca de exemplu: CSSM Vaslui – Viitorul Liteni 5-3, CSM Sighetu Marmației – Rapid Jibou 10-1 sau Axiopolis Cernavodă – Victoria Gugești 7-2.

Vizualizări: 1,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: