Mititelu a decis cum o redenumește pe FCU Craiova

Patronul celor de la de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, spune că deja s-a gândit cum se va numi echipa în cazul în care justiția îi va impune să modifice numele. Ultima decizie a instanței a agitat apele în Bănie, FC U Craiova fiind anunțată că nu mai are dreptul să folosească stema cu leul, precum și o denumire care se poate confunda cu „Universitatea Craiova”.

În prezent denumirea oficială a clubului este Fotbal Club Universitatea Craiova 1948, fiind folosită denumirea scurtă FCU Craiova. Patronul Adrian Mititelu, recent eliberat din închisoare, spune că deja s-a pregătit pentru o eventuală decizie definitivă în acest sens și a stabilit care ar urma să fie noua denumire a echipei.

Mititelu se așteaptă ca decizia instanțelor să devină definitivă după judecarea apelului, astfel că deja și-a făcut planul în ceea ce privește denumirea echipei pe care o conduce.

„Dacă va trebui să-l schimbam, vom merge pe FCU 1948 şi gata. Există fotbal şi fără numele de Universitatea pe lumea asta. Dacă o să schimbe numele, o să-l schimbe, ce pot să fac? L-a schimbat şi FCSB şi n-a mai murit nimeni. Poate, până la urma urmei, vor trebui să se limpezească apele. Eram două echipe cu acelasi nume, aproape identic. Era o chestie caraghioasă, trebuie să rupă pisica-n două. Acolo se spunea că nu mai pot folosi numele oficial al clubului, care este U Craiova 1948. Deocamdată, este o sentinţă plafon, care e supusă apelului. Vedem ce va fi şi la apel şi după aia vom lua o decizie în acest sens, eu cred că este o decizie greşită. Vom face un apel foarte puternic şi de abia după soluţia din apel putem să vedem ce vom face după. Să schimbăm numele de U Craiova 1948, pentru că pentru un judecător a decis că U Craiova 1948 ar fi tot un fel de Universitatea Craiova”, a declarat Adrian Mititelu pentru Orange Sport.

Vizualizări: 1,894

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: