FCU Craiova vrea pe Ion Oblemenco din octombrie

Echipa lui Adrian Mititelu nu a renunţat la ideea de a juca din nou la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco. Oltenii merg ceas în Liga 2, nu au nici un eşec în patru etape şi deja se gândesc să joace cu spectatori în tribune pe propriul teren.

Nicolo Napoli, antrenorul italian revenit recent la echipa celor de la FCU Craiova, după demiterea lui Eugen Trică, nu se aşteaptă ca echipa sa să joace întregul sezon la Severin.

FCU s-a mutat în această vară de la Târgu Jiu la Severin, acolo unde beneficiază de un teren mult mai bun, pe care joacă o singură echipă şi pentru care plăteşte de zece ori mai puțin decât plătea pentru Municipalul din Târgu Jiu. Dacă ar fi rămas la Târgu Jiu FCU trebuia să împartă terenul cu Pandurii şi cu ACS Viitorul Târgu Jiu, echipă care sezonul trecut jucase şi ea la Severin.

Deşi nu au motive să se plângă de terenul de la Severin, care se prezintă impecabil faţă de cel de la Târgu Jiu, oficialii celor de la FCU vor să se întoarcă la Craiova.

Napoli a vorbit şi el despre întoarcerea pe ”Ion Oblemenco”, problemă cu care ”FC U” Craiova se confruntă de mult timp. Acesta este încrezător că situația se va rezolva, iar cele două echipe din Craiova vor putea evolua împreună pe cel mai mare stadion al orașului. ”Sperăm ca în octombrie, noiembrie să jucăm pe «Oblemenco», acasă la noi, la Craiova. Încercăm să facem asta. Sunt multe echipe care joacă pe același stadion. Genoa și Sampdoria, Inter și Milan, multă lume joacă pe același stadion. Avem nevoie și de suporteri, fotbalul fără suporteri nu e fotbal”, a spus Nicolo Napoli.

FCU Craiova a început cu un egal campionatul, 1-1 cu FK Csikszereda, după care a bifat trei victorii la rând, 4-1 cu Ripensia Timișoara, 2-1 cu Dunărea Călărași și 4-2 cu Viitorul Târgu Jiu. Următorul meci va avea loc pe teren propriu, la Severin, cu CSM Slatina, sâmbătă, de la ora 19:00.

Vizualizări: 486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: