Femeia agresată de concubin se teme că-şi pierde copiii

După ani de suferință, scandaluri și bătăi, Daniela Purdescu a decis să se despartă de concubinul ei, pe nume Ţandără, crezând că în felul acesta își va găsi liniștea. Nu a fost însă așa, pentru că bărbatul continuă să vină peste ea ori de câte ori consumă băuturi alcoolice. Ultima dată a tăiat-o în jurul gâtului și de frică femeia nu s-a mai dus acasă. Locuiește la o verișoară și din când în când își vizitează cei patru copii de care nu poate să se ocupe. Se teme însă că va rămâne fără ei și vor fi preluați de Direcție de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Daniela Purdescu a trăit un coșmar lângă Gheorghe Țandără, un consătean alături de care a trăit șapte ani și cu care a făcut doi copii, deși mai avea încă doi dintr-o relație anterioară. Din cauza bătăilor și scandalurilor, femeia a decis să pună punct acestei relații, sperând că va avea liniște și va scăpa de bătăi. Nu a fost însă așa, pentru că fostul concubin o caută în continuare, nu ca să se împace cu ea, ci să o bată. Ultima dată Gheorghe Țandără a intrat peste femeie în casă luna aceasta, când a tăiat-o la gât, punându-i viața în pericol.

Femeia a ajuns la spital și, după ce a fost externată, nu s-a mai întors acasă de frică să nu fie omorâtă de fostul concubin. Stă la o vecină și se teme să nu-și piardă copiii. „M-am săturat de bătăi. El nu se lasă până nu mă omoară. De fiecare dată am scăpat, dar nu mai pot trăi așa. Eu la mine acasă nu pot să mă duc. Stau prin vecini, pe la o verișoară și mă duc să-mi vizitez copiii în timpul zilei, când stă ea de pază. În rest copiii sunt în grija mamei mele care este și ea bătrână. Am patru copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Unul din copii are și un handicap și nu pot să mă ocup de el. Îmi este frică să nu-mi ia staul copiii dacă nu stau cu ei acasă și nu-i îngrijesc, dar nu pot să mă duc pentru că vine peste mine și mă omoară”, a spus Daniela Purdescu.

Vecinii, traumatizați de consăteanul lor

Nu numai Daniela Purdescu se teme de fostul concubin, ci și vecinii acesteia care au avut de suferit din cauza bărbatului. „Este foarte agresiv. A bătut-o de foarte multe ori și cred că nu se lasă până nu o omoară. A bătut pe toți vecinii ei de pe aici. A dat și în mama și în tata, că de ce o primim la noi. Pur și simplu ne este frică de el. Acum ne temem să nu intre peste noi în casă dacă află că e la mine. Mama nu mai iasă pe drum de frica lui. A traumatizat un sat întreg. Am înțeles că pe fosta concubină a batjocorit-o prin pădure și a legat-o de o creacă și vroia să-i dea foc, dar au scăpat-o niște oameni din sat. Este un pericol pentru toată comuna și nimeni nu face nimic. A încercat să o omoare și el este tot liber”, a spus ruda femeii.

Primarul va pune oameni pe urmele cuplului problemă

Primarul din comuna Bolboși susține că nu știe cum să rezolve această problemă care datează de aproximativ un an. Gheorghe Bilea crede că cea mai bună soluție ar fi arestarea acestuia, însă până atunci va pune oameni care să-i urmărească pe cei doi. „Este femeia problemă de la noi din comună. A încercat să o omoare acum câteva săptămâni. Eu am stat de vorbă și cu el și spune că a muncit și el la ea în casă când erau împreună și de asta nu renunță. Mi-a promis că se potolește, dar degeaba. Am discutat și cu șeful de post, dar a zis că nu are mandat ca să-l aresteze. El zice că numai când bea face scandal. Nu știu ce să mai fac. Până la urmă o să pun pe cineva pe urmele lor, ca să-i urmărească să vedem care este situația”, a precizat primarul Gheorghe Bilea.

Ţandără nu recunoaște nimic

Gheorghe Țandără nu recunoaște nimic din acuzațiile care i se aduc și mai mult decât atât aceste susține că nu mai are nicio legătură cu fosta concubină din momentul în care s-au despărțit. „Nu este nimic adevărat. Eu nu mai am nicio treabă cu ea. Nu am bătut-o, nu am tăiat-o la gat și nici ce zic vecinii ei nu este adevărat. Ei mă urăsc și vor să-mi facă rău. Nu vorbesc cu ei de câțiva ani”.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: