Femeia din Gorj care conduce un club din Liga a II-a șochează presa sportivă

Lucia Vladimirescu, femeia de afaceri din Gorj care conduce de câteva săptămâni Luceafărul Oradea, continuă să șocheze presa sportivă. Jurnaliștii încearcă să înțeleagă de ce noii șefi gorjeni ai echipei Luceafărul dau asigurări că vor juca în continuare la Oradea, dar pe de altă parte au luat acceptul de la consiliile locale Motru și Petroșani pentru a muta echipa.

Lucia Vladimirescu este director într-una din firmele controlate de Nicu Sarcină și mai nou președinte la Luceafărul Oradea. Are deja trei meciuri la activ în Liga a II-a și spune că echipa crește de la un meci la altul. „Puteam să-i batem. Am avut ocazii foarte mari. Ne-am apărat foarte bine, portarul a fost extraordinar, a avut patru intervenţii senzaţionale. Am avut o bară şi câteva ratări de la câţiva metri..., dar, mă rog, nu mai contează. Am avut ghinion, aş putea spune. Dar, oricum, una peste alta, meciul a fost mult peste celelalte două dinainte, chiar şi peste cel câştigat în prima etapă, de când am preluat echipa”, a spus la Lucia Vladimirescu la finalul meciului cu Academica Clinceni, scor 1-1.

Jurnaliștii de la Liga2.ro au încercat să afle de ce au fost aduși pe stadionul din Oradea o sută de suporteri de la Gorj, adică de la sute de kilometri distanță. „Suporterii au venit tocmai pentru a-i încuraja pe jucătorii de la Luceafărul, care, prin tot ce aţi scris până acum şi tot ce s-a întâmplat (n.r. - în legătură cu posibila mutare a clubului la Petroşani sau Motru), au fost bulversaţi. Asta a fost ideea cu venirea suporterilor şi a bannerelor afişate”, a spus femeia președinte de club.

Jurnaliștii din presa sportivă nu înțeleg cum de Lucia Vladimirescu neagă demersurile făcute la consiliile locale Motru și Petroșani pentru a muta echipa într-unul din aceste orașe, deși există documente scrise în acest sens. „Nota nu s-a făcut la cererea mea. Mergem, jucăm în continuare la Oradea şi nu ne vom muta. Echipa va rămâne în continuare la Oradea. Îmi apare numele ca şi reprezentant al clubului. Repet şi vreau să înţelegeţi, încă o dată, că nu ne vom muta şi vom juca în continuare la Oradea. Nu trebuie să discutăm pe ceva care nu are nicio relevanţă. Ar fi avut dacă echipa ar fi jucat la Petroşani. Nu am cerut, nu este solicitarea noastră”, a comentat Lucia Vladimirescu pentru Liga2.ro, acuzând presa că bulversează suporterii.

Vizualizări: 9,783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: