Fiul primarului din Scoarța „s-a rupt” la fotbal. A ajuns pe masa de operaţie

Cristian Stamatoiu, fiul primarului comunei Scoarța, nu va mai putea juca fotbal. Săptămâna trecută s-a accidentat grav la o competiție de fotbal și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Cristian Stamatoiu are 38 de ani și lucrează ca inspector la Investiții în cadrul Primăriei Târgu Jiu. Acesta activa la ACS Scoarța, ca mijlocaș stânga. „Și-a rupt tendonul. Joi s-a întâmplat, la fotbal de sală. S-a forțat prea mult. A jucat marți la sală, miercuri la sală, joi seara la sală. Mai erau câteva minute până se termina meciul. Nu l-a lovit nimeni, din cauza efortului i-a plesnit tendonul lui Ahile. A fost căpitan de echipă; dacă s-a întâmplat asta, a terminat-o cu fotbalul. Va dura trei luni recuperarea, ca să poată merge, nu să joace fotbal. Fotbalul era viața lui”, a declarat primarul Ion Stamatoiu, care îşi aminteşte că a pățit același lucru pe vremea când juca fotbal. „Același lucru l-am pățit și eu cu fotbalul. Am fost operat la Floreasca, la București. E un microb, decât să stăm în cârciumi, mai bine facem sport. Bineînțeles că am terminat cu fotbalul, m-am apucat de primărie”, a mai spus primarul din Scoarța.

Colegii de la ACS Scoarța i-au dedicat lui Cristi Stamatoiu fiecare gol pe care l-au înscris în meciul desfășurat duminică împotriva echipei comunei Alimpești. Meciul din liga a V-a s-a încheiat cu scorul 4-0, pentru ACS Scoarța.

Galerie foto



Vizualizări: 2,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: