Femeie trimisă să voteze în altă localitate. Dosar penal pentru primar!

O femeie din Fărcășești, județul Gorj, susține că a fost trimisă să voteze la Rovinari, dacă vrea să pună ștampila pe Viorica Dăncilă. "Uitați oameni buni cum îi amenință Primarul Drăgoescu pe oameni, le spune că dacă votează cu PSD mai bine să nu meargă la vot. Rog poliția să se sesizeze", a semnalat consilierul local al PSD, Marius Bălu, care a postat și imagini cu femeia care povestește pățania.

Poliția a deschis dosar penal. "Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, conform cărora o femeie, de 55 ani, din comuna Fărcășești, ar fi fost îndrumată să-și exercite dreptul la vot în orașul Rovinari, polițiștii gorjeni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale, în care se continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu", anunță IPJ Gorj.

Potrivit unor surse, vizat de dosar este primarul liberal Constantin Drăgoescu. Femeia susține că primarul i-a spus că, dacă nu votează candidatul PNL, să nu voteze în localitate.

VIDEO AICI.

Vizualizări: 3,791

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: