Tânărul care și-a bătut iubita gravidă rămâne după gratii. Ce droguri consumase înainte de bătaia cruntă

Tânărul din Bălănești care și-a bătut crunt soția însărcinată va rămâne încă 30 de zile în spatele gratiilor. Copilul din pântecul femeii a scăpat cu viață ca prin minune ținând cont de actele de cruzime la care a fost supusă aceasta. Ea se află, în continuare, internată în spital, în timp ce soțul ei riscă ani grei în închisoare. Cei doi mai au acasă doi copii care sunt îngrijiți în această perioadă de bunici.

În vârstă de 37 de ani, tânărul din comuna gorjeană Bălănești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El ar fi consumat cocaină și marijuana înainte să-și bată iubita cu bestialitate.

Tânăra, de 29 de ani, este internată în spital și va mai rămâne sub supravegherea medicilor câteva zile. „A ajuns o femeie gravidă în 31 de săptămâni. A fost adusă de Ambulanță, la Urgențe, bătută cu bestialitate de soț cu levierul și înjunghiată cu cuțitul. După investigații, s-a descoperit, pe lângă contuziile și plăgile care erau, o fractură de antebraț și o fractură de gambă, două plăgi injunghiate la nivelul gambei. Este internată în secția de Ortopedie”, a spus Ion Borhină, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Târgu Jiu.

Femeia risca să piardă copilul din cauza loviturilor primite. Și nu a fost prima dată când a ajuns la spital din cauza bătăilor primite de la același bărbat. „Punea problema unui avort, însă a fost consultată și nu s-a pus această problemă. Soțul a fost testat de Poliție. A ieșit pozitiv la două droguri. Este un act de barbarie care se datorează consumului de droguri. Nu e prima dată când ajunge la spital. A mai fost și în primăvară. Atunci, a primit o interdicție de 60 de zile să nu se apropie de ea. Soția s-a împăcat cu el. Pe lângă cel care urmează să se nască, știu că mai au doi copii acasă”, a mai spus Borhină.

Cei doi mai au acasă, la Bălănești, doi copii minori. De ei au grijă acum bunii tatălui. Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Gorj au mers acasă și au evaluat situația lor. “Ne-am deplasat la domiciliul familiei, unde am evaluat situația socio-familială a celor doi copii. Am constatat că aceștia se află în grija familiei extinsei, respectiv bunica paternă, străbunica paternă, iar bunicii materni ajung și ei la domiciliul acestora. Rudele din familia extinsă pot satisfice cerințele acestora până la externarea mamei. Am contactat mama minorilor. Mama a declarat că intenționează să meargă cu cei doi copii la domiciliul părinților ei. Tatăl este cercetat, a fost reținut”, a declarat Iuliana Davițoiu, reprezentant al Protecției Copilului Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 2,638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: