Tânăr reținut după percheziții

Un bărbat de 30 de ani a fost reținut după perchezițiile făcute joi la traficanți de droguri din județul Gorj. "În urma perchezițiilor de ieri, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj un bărbat de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc", a anunțat IPJ Gorj.

Acesta va fi prezentat vineri Tribunalului Gorj cu propuneri corespunzătoare.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate pe raza județului Gorj, polițiștii au ridicat două grame de muguri cannabis, 2 grame de substanţe psihoactive, bunuri şi obiecte care conţin urme de substanţă albă.

De asemenea, polițiștii au ridicat și 12 telefoane mobile, un pistol cu bile, 40 de bile din metal şi 40 de bile din material plastic.

 update: Tânărul a primit măsura arestului preventiv pentru 30 zile. "Dispune arestarea preventivă a inculpatului CĂLDĂRARU GHEORGHE-LEONARD,pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, (...) pe o durată de 30 de zile, de la 22.11.2019 până la 21.12.2019 inclusiv. În baza art. 230 Cod procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă", este decizia instanței.

Vizualizări: 2,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: