Feriți-vă de liberăluși!

Infectați cu antenatreism după coitumul imoral cu mizeria turnătorului, peneliștii sunt puțin cam euforici în ultima perioadă și carpe diemează intens, simțind parcă faptul că n-o să facă mulți purici pe la guvernare, mai ales în ritmul ăsta. Pivniceru bagă întregul sistem de justiție într-o ședință imundă, în încercarea de a-și satisface sforarii, Fenechiu a început deja să direcționeze corect banii de la Transporturi, de Marga care își numește neamurile pe la ICR am vorbit și acum două dăți, iar peste toți domnește discursul cretinoid al lui Gigi Becali, din ce în ce mai vocal, ca un penelist de vocație ce este, născut filosof și liberal.

Între timp, dinspre PSD se aude o tăcere apăsătoare. Marii lătrăi ai stângii au fost mânați cu fermitate spre coteț de către strategul Dragnea, sub atenta observație a înțelepciunii sale, Ion. Nici măcar pe Șova nu l-am mai auzit, vă dați seama? Singur Ponta se distrează dând interviu după interviu și atenționându-l cu fiecare ocazie pe Antonescu să se potolească. Chiar, ați văzut cum îl articulează Ponta pe Antonescu? Mai întâi i-o trage, apoi nu uită să-l asigure pe prietenul Crin de sprijinul său necondiționat. Parcă-l și aud prin primăvară pe vicleanul Victoraș: ”Candidatul nostru pentru președinția României este Sorin Oprescu, dar îl asigur în continuare pe Crin Antonescu de sprijinul meu!”. Că doar nu-l doare gura.

Revenind la PNL, nu doar că pesediștii îi lasă să-și atragă singuri întreaga aversiune populară (va fi imensă, după speranțele care s-au pus în USL), dar mai au, săracii, probleme și în interiorul partidului. Or, dacă despre Chiliman nu se știu multe în provincie, Tăriceanu rămâne totuși în memoria colectivă ca premierul de pe vremea când economia duduia și românii petreceau între una și trei vacanțe pe an în străinătate. Străinătate din care Crin Antonescu vrea să scoată țara odată cu partidul. Nu ne rămâne decât să-i urăm lui Crin, așa cum am mai făcut-o, somn ușor. Îl are pe sponsorul Becali să-i cânte duios din fluieraș în timp ce ațipește, iar lupii în blană de oaie din partid n-or să stea degeaba.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: