Fernando Varela, principala ţintă a lui Rotaru în această iarnă

Fernando Varela, stoperul lui Răzvan Lucescu de la PAOK, a fost principala țintă a celor de la Universitatea Craiova în această iarnă. Transferul fostului jucător de la Vaslui și FCSB a picat în cele din urmă din cauza soţiei jucătorului.

Informația referitoare la transferul lui Varela a fost dezvăluită chiar de Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova. „Vă spun în premieră acum. Varela a fost principala țintă a noastră în această iarnă. Am muncit două săptămâni la acest transfer. Din păcate, nu s-a putut rezolva. PAOK a fost de acord, dar, din nefericire, mutarea a picat”, a declarat Rotaru în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Conform ProSport soția jucătorului, Andreia, nu a fost de acord cu mutarea la Craiova pentru că orașul nu are școli la nivelul la care îl dorește aceasta pentru copii. Cei doi au trei băieți, dintre care doi sunt mici, iar cel mare va pleca să joace fotbal la Benfica, în Portugalia. Andreia Varela ar vrea să rămână în continuare la Salonic, acolo unde băieții cei mici s-au acomodat foarte bine la școală.

Varela a bifat 16 partide la PAOK în actuala stagiune, el ajungând în Grecia în 2016, de la FCSB, pentru 1,4 milioane de euro.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității, l-a antrenat pe Varela la FCSB, club pentru care fundașul central din Capul Verde a evoluat între 2013 și 2016.

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: