Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Papură, readus pe bancă de Mihai Rotaru

Patronul Universităţii Craiova face mutări importante în sectoare-cheie la Universitatea Craiova. Aducerea lui Marian Copilu, ca președinte executiv a fost doar primul pas şi va fi urmată de readucerea lui Corneliu Papură pe banca echipei a doua.

Picajul de la finalul anului, 7 meciuri fără victorie în Liga 1, și ieșirea din lupta pentru titlu au avut impactul unui cutremur de proporții la Craiova. Situație în care finanțatorul Mihai Rotaru a decis că e timpul pentru a lua câteva decizii radicale la club.

Un pas important a fost instalarea lui Marian Copilu în funcția de președinte executiv. Departamentul de „tineret și juniori”, rămas dator în ultimii ani, va trece la rându-i printr-o primenire majoră. Din informațiile publicate de gsp.ro, Rotaru a decis să pună piciorul în prag și să reorganizeze din temelii Academia și pentru că, în condiții economice din ce în ce mai dificile, miza în anii următori o vor reprezenta talentele crescute în curtea clubului. În fruntea Academiei a fost numit Lucian Pretorian, fostul team-manager al primei echipe, iar în săptămânile următoare vor fi angajați mai mulți nutriționiști, kinetoterapeuți și preparatori fizici.

Din noua calitate, Lucian Pretorian a luat deja o serie de decizii importante. Conform Oltenia TV, Corneliu Papură va ocupa funcția de antrenor principal al formației secunde. Papură va fi ajutat de Dragoș Bon, și el fost interimar la prima echipă.

Vizualizări: 1,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: