Papură, readus pe bancă de Mihai Rotaru

Patronul Universităţii Craiova face mutări importante în sectoare-cheie la Universitatea Craiova. Aducerea lui Marian Copilu, ca președinte executiv a fost doar primul pas şi va fi urmată de readucerea lui Corneliu Papură pe banca echipei a doua.

Picajul de la finalul anului, 7 meciuri fără victorie în Liga 1, și ieșirea din lupta pentru titlu au avut impactul unui cutremur de proporții la Craiova. Situație în care finanțatorul Mihai Rotaru a decis că e timpul pentru a lua câteva decizii radicale la club.

Un pas important a fost instalarea lui Marian Copilu în funcția de președinte executiv. Departamentul de „tineret și juniori”, rămas dator în ultimii ani, va trece la rându-i printr-o primenire majoră. Din informațiile publicate de gsp.ro, Rotaru a decis să pună piciorul în prag și să reorganizeze din temelii Academia și pentru că, în condiții economice din ce în ce mai dificile, miza în anii următori o vor reprezenta talentele crescute în curtea clubului. În fruntea Academiei a fost numit Lucian Pretorian, fostul team-manager al primei echipe, iar în săptămânile următoare vor fi angajați mai mulți nutriționiști, kinetoterapeuți și preparatori fizici.

Din noua calitate, Lucian Pretorian a luat deja o serie de decizii importante. Conform Oltenia TV, Corneliu Papură va ocupa funcția de antrenor principal al formației secunde. Papură va fi ajutat de Dragoș Bon, și el fost interimar la prima echipă.

Vizualizări: 1,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: