Pandurii are interdicție la transferuri

Pandurii Târgu Jiu se baza pe unele noi transferuri în această iarnă pentru a întări lotul în vederea promovării. Patru jucători de care clubul gorjean s-a despărțit după retrogradarea din Liga 2 au depus memorii la FIFA şi echipa a fost sancţionată cu interdicţie la transferuri.

Angrenată în lupta pentru promovarea în Liga 2, Pandurii Târgu Jiu riscă să-și compromită obiectivul, după ce a primit interdicție la transferuri, inclusiv dreptul de a legitima jucători liberi de contract, a informat liga2.ro. Decizia a survenit în urma memoriilor la FIFA depuse de patru dintre fotbaliștii străini de care clubul gorjean s-a despărțit vara trecută, după retrogradarea din eșalonul secund. Gorjenii speră însă ca FIFA să revină asupra deciziei, după cum a declarat, pentru liga2.ro, directorul sportiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Camilian Floroiu.

”Momentan, avem interdicție la transferuri, după ce patru dintre foștii noștri jucători s-au adresat la FIFA pentru neplata unor salarii. Noi am trimis o notă explicativă, prin care am detaliat că jucătorii respectivi nu ne-au trimis acea declarație fiscală din țările în care au reședința, pentru a putea să le oprim contribuțiile, și așteptăm un răspuns de la FIFA pentru a debloca această interdicție. Dacă răspunsul nu va fi pozitiv, vor face o plată brută, cum am procedat și vara trecută, în cazul sârbului Milenko Skoric”, a precizat Floroiu.

Jucătorii care au reclamat Pandurii pentru neplata salariilor sunt francezii Steven Goma, legitimat în prezent la Academica Clinceni, și Ludovic Erhard, jucător la SC Mons Calpe, în Liga 1 din Gibraltar, belgianul Keinus Bunga care joacă pentru FC Wiltz ’71, în Liga 1 din Luxemburg și ivorianul cu cetățenie franceză Maurice Sylla care nu are echipă de 6 luni. Deşi trei dintre aceşti jucători au ajuns la echipe de Liga 1, Pandurii nu a luat nici un ban pentru aceşti jucători, ba mai mult nu poate face transferuri din caza lor.

Interesant este însă faptul că Pandurii a plătit toţi jucătorii pentru sezonul trecut, mai puţin aceşti jucători străini care au părăsit echipa înainte de încheierea sezonului.

Vizualizări: 774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: