Feţeanu îi pune la punct pe Cupă şi Cilibiu

Aflat mai tot timpul pe alte poziţii decât cei care conduc sau ar putea conduce PDL Gorj, democrat-liberalul Nicolae Feţeanu nu ezită nici acum să ia atitudine faţă de situaţia din organizaţie, mai ales după ce secretarul general al filialei, Nicolae Cilibiu, a declarat că îl doreşte pe deputatul Ion Cupă în postura de preşedinte.

Cilibiu iese prin declaraţia respectivă dintr-un con de umbră în care a intrat de ceva vreme, colegul său de partid, Feţeanu, spunând că secretarul general ar trebui să se ocupe mai degrabă de alegerile din PSD Gorj decât de cele de la PDL. „Nu-mi aduc aminte să-l fi văzut pe domnul Cilibiu prin campania electorală muncind pentru partid. Ştiu că dumnealui era promovat atunci ca şef în cadrul fostului Complex Energetic Rovinari, dar cu campania partidului nu cred că a avut treabă. Acum dacă spune că îl susţine pe domnul Cupă la preşedinţie eu nu pot decât să spun că dumnealui ar trebui să se ocupe mai degrabă de alegerile din PSD Gorj, că tot or să fie şi acolo alegeri primăvara aceasta. Cred că are mai multă treabă pe acolo. În ceea ce-l priveşte pe domnul deputat Cupă cred că şi dumnealui ar trebui să îşi clarifice poziţia şi să spună odată pentru totdeauna dacă pleacă la PSD, aşa cum se tot vorbeşte de când a fost ales, sau rămâne al noi şi devine preşedinte”, spune Feţeanu.

Vorbele sale amintesc de situaţia de acum doi ani când un alt parlamentar al organizaţiei, la acea vreme, era cotat cu şanse mari de a se transfera la PSD Gorj, iar ulterior, în câteva zile, a devenit şef al PDL Gorj. Fostul senator Ion Ruşeţ s-a aflat în postura respectivă, Ion Cupă având ieri o reacţie publică faţă de suspiciunile ce planează asupra sa, mai ales că şi un alt exponent media al PDL Gorj, Ion Fugaru, i-a cerut să spună dacă pleacă sau nu la PSD. Deputatul crede că atacurile pe care le primeşte în această perioadă au legătură cu situaţia din filială. Cupă a precizat ieri la Radio Infinit că unii dintre colegii săi îl şi văd la PSD pentru a-l scoate din lupta pentru şefia organizaţiei, deputatul menţionând că va face mult mai multe precizări după ce conducerea centrală a partidului va analiza activitatea filialei judeţene.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: