Fetiţă de 7 ani, accidentată grav

O fetiţă de doar şapte ani din Turceni a fost accidentată grav luni după-amiază după ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Nenorocirea s-a produs pe raza satului Strâmba Jiu, unde cea mică fusese la un magazin,  împreună cu o prietenă de aceeaşi vârstă, pentru a-şi cumpăra dulciuri. După ce au ieşit din magazin, cele două fete au decis să traverseze strada, însă fără să se asigure şi fără să se gândească la posibilitatea că ar putea fi lovite de o maşină care circula pe drum.

Fetiţa care a fost accidentată a ieşit din spatele unei maşini parcate şi s-a dus direct în mijlocul drumului, ea fiind izbită în plin de o maşină a unei firme de curierat, la volanul căreia se afla un şofer din Târgu Jiu. Bărbatul, luat prin surprindere de apariţia micuţei a reuşit să oprească maşina, dar nu a mai putut evita impactul, fetiţa fiind rănită grav. Un echipaj medical de urgenţă a sosit în grabă la Strâmba Jiu şi a preluat-o pe aceasta pentru a o transporta mai întâi la spitalul din Turceni, micuţa rănită fiind transferată ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele arătând că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. El s-a ales însă cu acuzaţia de vătămare corporală din culpă. (G.I.)

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: