Filip (ALDE): Trebuie să ne întrebăm de ce nu vin oameni către noi

Primarul ALDE din Rovinari, Robert Filip, a vorbit din nou despre unele nemulţumiri pe care le are în legătură cu lipsa de activitate politică a filialei. „ALDE la nivel central se mişcă foarte bine, are o creştere în sondaje. La nivel local încă nu ne-am trezit, poate într-o zi cineva de la nivel central îşi va apleca atenţia asupra filialei, pentru a vedea că sunt probleme. Nu am nimic cu Dian Popescu, dar trebuie să ne întrebăm de ce nu vin oameni către noi”, a spus Robert Filip la TV Sud.

Acesta a spus că nu va putea sta mult pe margine. „La un moment dat trebuie să facem ceva, nu îmi place să stau pe margine, nu mă interesează să pierdem timpul. Preţul neimplicării este unul destul de mare”, a mai spus Filip.

Robert Filip a spus că nu este interesat de şefia ALDE Gorj, aşa cum se speculează. „Nici nu am timp să mă ocup eu singur de partid, dar vreau o echipă care să se implice. Problema unor lideri este că nu pot face la un moment dat pasul în spate. Fiecare om are o limită, dacă unii ar înţelege asta, şi partidele ar fi mai câştigate, pentru că aceeaşi problemă e şi la ALDE, şi la PSD, şi la PNL. Sper să nu ajung cândva într-o astfel de situaţie”, a spus Filip. „Nu putem să aşteptăm la nesfârşit. De fel sunt un om răbdător, dar cred că Dian Popescu ar trebui să se pună cu noi la masă şi să luăm nişte decizii. Dacă vrem să construim ceva, dacă nu, stăm şi dormim”, a spus Robert Filip, avertizând că există riscul ca el şi alţii să facă pasul în spate şi la momentul potrivit să îşi caute altă cale politică.

Vizualizări: 780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: