Filip, atac la candidatul PSD: Nici nu știe unde sunt ministerele!

Încă un conflict deschis între ALDE și PSD, partide aflate teoretic în coaliția de guvernare. Primarul din Rovinari, Robert Filip, ales sub semnul ALDE, a declarat la Radio Infinit că săptămâna viitoare va merge zi de zi în campanie cu Ion Popescu la Drăguțești. Filip spune despre candidatul PSD, Gheorghe Butan, că nu știe nici unde sunt ministerele, așa că nu ar putea aduce fonduri europene la Drăguțești.

Reporter: Aveți de gând să vă implicați în lupta politică din aceste alegeri parțiale?

Robert Filip: De săptămâna viitoare o să fiu în fiecare zi alături de candidatul nostru la Drăguțești, de domnul Ion Popescu, și sunt sigur că va câștiga.

Rep.: De ce sunteți atât de sigur?

R.F.: Sunt sigur pentru că oamenii se trezesc la realitate și își dau seama că vin în fața lor aceleași fețe, care au condus primării, dar care nu au avut niciun rezultat. Nu-i normal ca în 2017 să nu aibă gaze, să nu aibă apă în comuna Drăguțești. Și vin în fața oamenilor doi foști dușmani, Moșoiu și Butan, care acum se pupă. Oameni care au mai condus primăria și nu au transformat în bine viața oamenilor.

Rep.: Credeți că s-a săturat lumea de Moșoiu și Butan?

R.F.: Eu cred că lumea s-a săturat de Moșoiu, de Butan. Cu tot respectul pentru oamenii în vârstă, este amuzant ca dintr-un partid mare să fie ales un candidat de peste 60 de ani. Nici nu știe pe unde sunt ministerele la București, cum să acceseze fonduri europene? Lumea s-a schimbat, nu mai este mentalitatea de acum câteva zeci de ani.

Rep.: La Târgu Jiu cum vedeți lucrurile, vă place Eduard Lădaru?

R.F.: Sigur că îmi place Lădaru, este candidatul nostru. Sper ca tinerii să meargă la vot. Nu toată clasa politică este la fel, dacă oamenii merg la vot se mai schimbă și primarii, și consilierii, și parlamentarii. Dar dacă oamenii nu merg la vot, atunci nu se poate schimba nimic.

Vizualizări: 4,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: