Filip: Avem hotel la Rovinari. Să vină chinezii!

În oraşul Rovinari a fost ridicat primul hotel de pe raza localităţii. Clădirea este pregătită pentru primii clienţi, mai trebuiesc făcute câteva retuşuri la faţadă. Investiţia este a italienilor care gestionează firma Gey Vision, la care a investit şi renumitul fotbalist Hernan Crespo. Primarul Dorin Filip a spus că, odată cu realizarea acestui hotel, nu mai rămâne decât să vină chinezii să realizeze grupul promis de la Termocentrala Rovinari, asta pentru că vor avea unde să doarmă.

Hotelul a fost construit chiar în zona centrală a oraşului Rovinari, în zona pieţei. Autorităţile locale spun că în următoarele luni va fi pus în funcţiune. La parterul clădirii vor fi amenajate diverse spaţii comerciale. Primarul Dorin Filip a spus că este primul hotel din oraş, iar investiţia aceasta va ajuta foarte mult oraşul, în sensul că turiştii şi afaceriştii care vor veni în zonă vor avea unde să se cazeze şi nu vor mai trebui să străbată zeci de km până la primul hotel care să le ofere confortul dorit. “Avem acel italian care are fabrică de făcut camere de supraveghere şi care în continuarea investiţiilor a demarat construirea unui hotel. Deja hotelul este început, cred că în 2-3 luni îl va finaliza. Chiar pe strada pieţei. E un lucru bun. În Rovinari nu era un hotel şi ne aşteptăm ca acea investiţie a chinezilor să nu fie moartă şi să revină pe piaţă. De aceea era nevoie şi de un hotel, pentru că era păcat să vină chinezii să stea la hotel în Târgu Jiu”, a declarat Dorin Filip, primarul oraşului Rovinari. 

La parterul hotelului funcţionează o frizerie, spaţiul fiind închiriat de la investitorul italian. Localnicii din zonă spun că toate camerele au fost mobilate şi că unitatea a şi fost călcată de primii clienţi, deşi în exterior încă nu a fost montată vreo siglă cu numele hotelului.

Vizualizări: 588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: