Filip către Chivu: Nu poţi să te joci cu pixul!

Laurenţiu Chivu, posibilul candidat al PNL la primăria Rovinari, este acuzat de fiul fostului primar Dorin Filip că joacă la mai multe capete. Robert Filip a declarat ieri că are informaţii potrivit cărora Chivu ar mai avea adeziuni şi pe la alte formaţiuni politice.

”Din informaţiile mele este posibil ca domnul Laurenţiu Chivu să mai aibă semnate şi alte adeziuni la alte formaţiuni politice, dar dânsul ştie ce a semnat şi când a semnat. Din păcate unii nu au învăţat că la 18 ani nu poţi să te joci cu pixul. La un moment dat, dacă nu-ţi asumi ce semnezi e posibil să plăteşti pentru ce ai semnat. La momentul potrivit, cei de la PNL vor trebui să se gândească: ori respectă acele criterii de integritate, ori nu le respectă. Din punctul meu de vedere, cine se aseamănă se adună. La PNL se regăsesc numai oameni de calitate”, a spus Robert Filip, vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Gorj.

Filip junior a comentat şi declaraţiile consilierului Eugeniu Staicu de a demisiona din PNL. ”Din păcate îl înţeleg, domnul Staicu este totuşi un liberal cu ştate vechi şi se pare că nu se regăseşte cu această gaşcă de oameni. Nu este posibil ca în 11 ani conducerea PNL să nu  vină nici măcar la o şedinţă de Consiliu Local sau la o şedinţă a organizaţiei, şi după 11 ani să vină să-i tracaseze pe aceşti oameni, că domnul Staicu nu e primul în această situaţie. Au schimbat trei primari şi vor să-l schimbe şi pe Vodislav să ajungă la un record, patru primari. Din câte am înţeles vor să-l schimbe şi pe Vodislav pentru că nu execută ordinele partidului. Din păcate, nefiind oameni aleşi n-au încotro, nu au ce să facă”, a mai spus Robert Filip.

Chivu şi Vodislav nu au putut fi contactaţi pentru a comenta declaraţiile lui Filip.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: