Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Filip: În CE Oltenia trebuie o restructurare masivă

“În Complexul Energetic Oltenia este nevoie de o restructurare masivă!” O spune edilul din Rovinari, Robert Filip, care este convins că o astfel de acțiune ar trebui să înceapă din rândul TESA și al personalului care nu este productiv.

Primarul Robert Filip a comentat, la Târgu Jiu TV, noua conducere a companiei și a readus în atenție că o restructurare în ce privește personalul din birouri ar fi un punct bun de plecare: “Cred că în Complexul Energetic Oltenia trebuie să aibă loc o restructurare masivă nu doar de la TESA, ci și de la oamenii care nu sunt productivi”.

„Dacă CEO se dezice de grupurile de interese, ar trebui să duduie”, a continuat Filip. „Atâta timp cât în jurul lor nu vor mai exista grupuri de interese care să nu urmărească doar afaceri, contracte și să căpușeze acest complex. De la minerul de rând până la Directorat, toată lumea știe că ei nu sunt eficienți, că nu au o strategie, că nu au avut front de lucru, că scot cărbune la prețuri mari, că au angajat sute de oameni care nu fac nimic. Acei oameni sunt pierderi. Dacă CEO se dezice de grupurile de interese, ar trebui să duduie”, a încheiat primarul din Rovinari. (A.A.)

Vizualizări: 10,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: