Filip: La PSD e o ceartă continuă

Conducerea ALDE pare să fi îngropat securea războiului şi anunţă că este dispusă la o colaborare cu aliaţii din PSD. Preşedintele Ion Iordache a explicat şi în ce condiţii cele două tabere ar putea conlucra. „Susţinem toate proiectele pe care le vor promova dumnealor, îi invităm să susţină şi dumnealor proiectele pe care le promovăm noi. Cam în aşa fel îmi doresc să fie termenii relaţiei cu PSD”, a declarat Ion Iordache, preşedintele interimar al ALDE Gorj.

Nu la fel de sigur este şi vicepreşedintele Robert Filip, care spune că nu mai ştie cu cine să discute sau să negocieze. „În momentul de faţă, nici nu prea ştim cu cine să discutăm, să negociem foarte multe lucruri, pentru că la ei este o ceartă continuă între cine este şeful şi cine vrea să obţină mai multe funcţii. Noi vrem să ieşim dintr-o latură a scandalului. Vrem să fim concentraţi pe dezvoltarea judeţului, iar dacă ei vor să facă parte din dezvoltarea judeţului sunt aşteptaţi alături de noi. Putem să lucrăm, să dezvoltăm acest judeţ. Şi noi avem şi nişte fapte în spate”, a spus Robert Filip, vicepreşedinte ALDE Gorj.

Filip a spus că în perioada următoare va fi încheiat un parteneriat cu 31 de primării şi Consiliul Judeţean, în vederea înfiinţării de centre de colectare, prelucrare şi valorificare legume, fructe şi cereale, cu fonduri europene.

Vizualizări: 668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: