Filip se alătură protestului de 15 minute. Pe cine provoacă!

Primarul din Rovinari, Robert Filip, anunță că se alătură protestului național care va avea loc pe 15 martie, la ora 15.00, când activitatea va fi întreruptă timp de 15 minute. Protestul a fost inițiat de un om de afaceri care vrea autostradă în Moldova.

Gorjul vrea drum expres, spune Filip. "Întrucât în Gorj nu avem nici măcar un drum expres, fapt care îngreunează prezența investitorilor și dezvoltarea economică a județului, am decis, în calitate de primar, împreună cu angajații Primăriei și cu o parte dintre consilierii locali, să ne alăturăm și noi protestului din 15 martie", arată primarul din Rovinari.

Acesta îi provoacă și pe alți primari să îi urmeze exemplul. "În acest context, provoc primarii localităților situate pe traseul drumului european 79, propozabil a deveni drum expres, să se alăture protestului desfășurat la nivel național, și să cerem împreună alocarea de fonduri pentru construirea drumului expres care să lege Gorjul de aeroportul din Craiova și de autostrada ce urmează a se construi între Pitești și Craiova. Sper într-o reacție pozitivă din partea primarilor din Turceni, Bâlteni, Drăguțești și Târgu Jiu", a mai spus Robert Filip. (A.A.)

Vizualizări: 1,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: