Romanescu râde de Iordache. Spune că e un candidat de 4%

Primarul din Târgu Jiu, liberalul Marcel Romanescu, a lansat o ploaie de ironii la adresa liderului ALDE Gorj, Ion Iordache. Spune despre acesta că, deși are bani să cumpere un întreg cartier în Târgu Jiu, nu ar putea obține mai mult de 4% dacă ar candida la primărie.

Romanescu este convins că nu va avea adversar la alegerile locale viitoare. “În momentul de față, am strategia făcută pentru ca în 2020 să câștig postul de primar. Dacă domnul Iordache dorește să candideze, nu este nicio problemă. Trebuie mai întâi să își stabilească domiciliul la Târgu Jiu, dar nu este nicio problemă, sunt sigur că asta o poate face. La câți bani are dânsul poate să cumpere un cartier mâine și se poate muta într-un cartier, nu într-o locuință”, a spus Romanescu.

Actualul primar crede că puțini oameni din oraș se pot bate pentru postul pe care îl ocupă el: “La Târgu Jiu nu este foarte ușor să obții un rezultat extraordinar, vedem că am avut 17 ani un singur primar, am mai avut înainte doi-trei, deci nu e o listă prea mare de oameni care ar putea să câștige Primăria Târgu Jiu. Pe de altă parte, nu cred că domnul Iordache, de la afaceri de 28 de milioane de euro, se întoarce la un salariu de o sută de milioane de lei. Asta e părerea mea. Cred că e mult mai interesant să iei bani de la Consiliul Județean pe licitații, decât să vii aici și ce să faci? Să iei o sută de milioane salariu? Credeți-mă, e suma prea mică pentru un om de nivelul domnului Iordache”.

Romanescu a mai spus că actualul lider al ALDE Gorj ar obține 4% doar dacă ar face echipă cu Eduard Lădaru, cel care a obținut 2% la alegerile din 2017. “Cred că cea mai bună variantă pentru Târgu Jiu rămâne domnul Ediță Lădaru. Nu cred că domnul Iordache ar fi o variantă mai bună. Cred că sunt cam la același nivel în momentul de față. Cred că poate să își dubleze scorul din 2017. A luat 2%, cred că de data aceasta poate să și-l dubleze. Este totuși o creștere remarcabilă. Dacă ajungi de la 2% la 4%, pentru Târgu Jiu este o performanță. Împreună cu domnul Iordache poate ajunge la 4%”, susține actualul primar.

ALDE la Târgu Jiu este portavocea PSD, a concluzionat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: