Filip: Vîlceanu şi Dian Popescu se ceartă pe ciolan

Primarul din Rovinari, Dorin Filip, declară că dacă Dian Popescu şi Dan Vîlceanu, copreşedinţii PNL Gorj, se mai ceartă, centrul i-ar putea înlocui din funcţii. „Nu sunt nici de o parte, nici de alta. Dar aşa e un bun soldat, e de partea partidului din care face parte. (...) Poate mâine - poimâine se hotărăşte la Bucureşti să ia măsuri să-i înlocuiască pe amândoi. Nimeni nu-i bătut în cuie“.

Criteriile de stabilire a membrilor Biroul Permanent sunt cele care au băgat vrajba în noul PNL. Dian Popescu spune că vechiul PNL va avea 70% din membri. Şi primarul Filip crede că se va lua în calcul numărul de aleşi locali, iar decizia va fi luată la Bucureşti, nu la Gorj. El mai spune că cei doi lideri de partid se ceartă pe ciolan. „Dar care ciolan?”, se mai întreabă primarul. „Nici nu au luat bine puterea şi se ceartă pe ciolan. Care ciolan? Şi domnul Vîlceanu, pe care-l cunoşteam ca un băiat deştept, să aibă răbdare că de la nivel central se vor face nişte criterii, cine şi cum va fi în BPJ. La Bucureşti, nu pe plan local. Nu va stabili nici Dian Popescu, nici Dan Vîlceanu“, a declarat Filip la Radio Infinit.

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, a mai spus, ieri, că deciziile luate în Biroul Permanent Judeţean din data de 18 decembrie vor fi nule. „Abuzează de buna mea credinţă, sper să înţeleagă şi să se oprească cu aceste jocuri ieftine“, a spus Dian Popescu. Dan Vîlceanu vrea o întâlnire cu liberalii şi pedeliştii, iar Dian Popescu nu.  (M.M.)

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: