Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Final de carieră militară la IJJ Gorj

Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj a organizat o ceremonie pentru pensionarea plutonierului adjunct șef Nicolae Popescu. 

”Astăzi este prima zi de pensie pentru plt.adj.șef(r) Popescu Nicolae, care a fost cadru militar al unității timp de peste 25 de ani, având vechimea în structuri militare de aproape 28 de ani.
Cu această ocazie, comanda unității i-a înmânat o diplomă de excelență pentru întreaga activitate, transmițându-i aprecierea tuturor pentru devotamentul și implicarea dovedite de-a lungul anilor.
Tot în acest cadru festiv, domnul locotenent-colonel Bușe Constantin, comandantul detașamentului în care a fost încadrat, a subliniat, vizibil emoționat, faptul că din întreaga vechime a domnului Popescu Nicolae, 23 de ani i-au petrecut împreună la aceleași structuri.
Îi dorim pensie îndelungată, multă sănătate și să se bucure de toate realizările alături de cei dragi!”, este mesajul IJJ Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 3,748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: