Final de sezon pentru echipele din play-out-ul Ligi 2

În urma etapei disputate în week-end la Liga 2 se ştie cum arată clasamentele grupelor A și B. Se cunosc şi cele patru echipe retrogradate direct în Liga 3 și cele două echipe care vor juca barajul de menținere în Liga 2.

Deşi s-a încheiat play-out-ul de la Liga 2, acolo unde şi ACS Viitorul Târgu Jiu a jucat pentru a se salva de la retrogradare, doar 12 din cele 14 echipe participante în acest turneu din eșalonul secund pot intra în vacanță. Altele două vor juca barajul de menținere în Liga 2, pentru a desemna, cel puțin sportiv, ultima retrogradată în Liga 3.

Retrogradate matematic în Liga 3 sunt Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, din Grupa A, și Astra și Unirea Constanța, din Grupa B. La barajul de menținere în Liga 2 merg ocupantele locurilor 5 din cele două grupe. Din Grupa A pe această poziție s-a clasat Politehnica Timișoara, iar din Grupa B, FC Brașov. Acestea sunt cele două echipe care încă nu și-au încheiat sezonul și vor mai avea de disputat încă două jocuri. Meciul tur al barajului este programat în data de 14 mai, iar returul are loc în data de 21 mai. Ordinea jocurilor, cine va fi prima dată gazdă, va fi stabilită de FRF prin tragere la sorți.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a salvat de la retrogradare cu trei etape înainte de finalul sezonului iar ultimele etape au fost unele jocuri de vacanţă. De altfel echipa a intrat deja în vacanţă şi nu se ştie dacă va mai reveni din vară la Târgu Jiu, liga2.ro anunţând că echipa va fi mutată în alt oraş. Până acum fosta ACS Şirineasa, fostă ACS Energeticianul a jucat la Oradea, Petroşani, Severin şi Târgu Jiu.

Vizualizări: 342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: