Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Val de amenzi date magazinelor și restaurantelor

A curs cu amenzi în ultima săptămână din partea Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranță Alimentară Gorj. Au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale unor unități supuse controlului situate în Bâlteni, Fărcășești, Plopșoru, Polovragi, Rovinari și Târgu-Jiu.

DSVSA Gorj a emis și o ordonanță de interzicere a activității desfășurate de un centru de prelucrare a laptelui integrat exploatației, pentru neîndeplinirea condițiilor sanitare-veterinare și pentru siguranța alimentelor de funcționare.

Un magazin alimentar a fost amendat cu 10.000 de lei pentru punerea spre comercializare a unor alimente (ouă, brânză) fără elemente de identificare. Carnea de pasăre congelată era scoasă din ambalajul original și împachetată în sacoșe de plastic, lipsite de date de identificare.

Tot o amendă de 10.000 lei a primit un magazin alimentar pentru că avea la vânzare produse din carne și produse lactate degradate.

Aceeași amendă a fost dată unui snack-bar, pentru că nu avea suficiente dotări raportat la volumul de activitate. Tot cu zece mii de lei a fost sancționat un bar pentru multiple deficiențe de întreținere și igienizare a spațiilor, pavimentului, echipamentelor și ustensilelor.

Au mai fost aplicate patru amenzi a câte 1.200 de lei unor magazine și restaurante. (A.A.)

Vizualizări: 893

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: