Firmă din Sibiu face recrutări de personal în Gorj

Reprezentanţii unei societăţi din Sibiu vor veni peste o săptămână la Târgu Jiu pentru a selecta personal din rândul cetăţenilor judeţului care să presteze activitate pentru mai multe societăţi din Germania. Aceştia vor veni în sprijinul gorjenilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă cu sute de job-uri în domeniul construcţiilor, dar şi gastronomiei.

Este vorba de societatea So Jobs International din Sibiu ai cărei reprezentanţi vor veni în data de 10 decembrie la Muzeul Judeţean Gorj, unde vor prezenta oferta locurilor de muncă disponibile atât pentru străinătate, cât şi în ţară. Sibienii caută să recruteze personal în special pentru fabrici şi alte afaceri din Germania. “Am mai fost cu astfel de oferte la Suceava, acum venim şi la Gorj. Avem foarte multe oferte din Germania şi aşa am zis că poate găsim oameni mai repede. Vom veni în faţa gorjenilor cu câteva sute de locuri de muncă în gastronomie, bucătar, ajutor de bucătar, ospătar, dar şi în construcţii, am primit recent solicitări pentru electrician, sudor, mecanic auto, instalatori. Colaborăm cu companii mari din Germania, fabrici, restaurante”, a spus Alexandra Ivan, reprezentant al societăţii So Jobs International din Sibiu.

Cele mai multe posturi sunt disponibile pentru cei cu studii medii, spun reprezentanţii societăţii, care au anunţat că cei care au cunoştinţe de limba germană vor avea mari şanse de angajare. Cei care doresc să ia parte la selecţia ce va avea loc la Târgu Jiu vor trebui să aducă cu ei şi un CV. Reprezentanţii societăţii dau asigurări oamenilor că nu vor percepe comision de la persoanele pe care le vor plasa pe piaţa de muncă nemţească. “Firma nu percepe niciun comision sau alte taxe de mediere”, a mai spus Alexandra Ivan.

Selecţia de la Muzeul Judeţean Gorj va începe miercurea viitoare, la orele 12.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: